Силно представяне на малките етърци на турнир в Пловдив

Публикувано на ср, 15 мар. 2017
134 четения

Силно представяне направиха малките футболисти на “Етър”, родени 2006 година, на благотворителния турнир в Пловдив. В надпреварата, която беше без крайно класиране, участваха 24 отбора от страната.
Възпитаниците на треньора Стефан Николов стартираха с чудесна победа с 4:0 над състава на “Аристон” (Русе), разгромиха и “Хебър” (Пазарджик) с 5:0. В третия мач “виолетовите” отстъпиха на “Ботев” (Пловдив) с 2:1, а на следващия ден в равностоен мач загубиха минимално с 1:0 и от “Берое” (Стара Загора). Още първия ден обаче четирима играчи на етърци получиха контузии и се наложи оставащите мачове тимът да играе само с 8 футболисти.
“Изключително доволен съм от всички момчета. Събраха им се доста мачове, поумориха се, а заради четирите контузии играхме в крайно редуциран състав. “Ботев” и “Берое” имат голяма селекция с много смени, имат изкуствени терени, на които техните деца се готвят. И въпреки всичко нямаше голяма разлика в играта. Турнирът бе чудесна възможност да видим на какво ниво сме, да срещнем отбори с школи с традиции като “Берое” и “Ботев”, но не им отстъпвахме по нищо”, коментира треньорът на “Етър” (набор 2006 г.) Стефан Николов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново