“Болярчета” биха 4 тима, сред които и “Левски” (Сф)

Публикувано на ср, 15 мар. 2017
230 четения

Радослав Найденов

Чудесно представяне записаха малките футболисти на “Болярчета” на силен турнир в Пловдив, където спечелиха четири победи, включително и над столичния “Левски”. Великотърновският тим игра с деца, родени предимно 2007 г., докато надпреварата бе за набор 2006. Турнирът бе благотворителен и беше без крайно класиране, като събра отборите на “Локомотив” (Пд), “Болярчета”, “Левски”, “Олимпик” (Ст. Загора), “Векта” (Пд) и Футболна академия Пловдив.
Великотърновските “Болярчета” надиграха “Олимпик” с 4:2, удариха с 3:1 “Левски”, “Векта” (Пд) с 2:0, загубиха с 4:6 от домакините от Футболна академия Пловдив, но на другия ден ги биха с категоричното 7:1.
Много силно бе представянето на Радослав Найденов, който наниза общо 12 гола и бе поздравен от Лилчо Арсов, който е треньор на ФА Пловдив.
“Децата изиграха страхотни мачове, спечелихме ги с голямо надмощие. “Левски” са първенци в Софийската група, а ги надиграхме тотално – това говори много. Победите ни можеше да са още по-убедителни, но играта на децата е най-важна, а те играха със самочувствие, с хъс, мисъл и желание. Такива турнири са по-ценни от първенствата, защото виждаш на какво ниво си. Отличавам всички деца, бяха страхотни, но Радослав Найденов беше над всички в турнира”, коментира треньорът на “Болярчета” Николай Колев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново