Шампионски пояс от първото участие на СК по кикбокс “Underdogs” (Велико Търново)

Публикувано на чт, 17 юни 2021
584 четения

Новосъздаденият спортен клуб по кикбокс “UnderdogS” (Велико Търново) записа първо участие в състезателен форум. През изминалия уикенд в Козлодуй се проведе четвърто издание на международния турнир за купата на “АЕЦ Козлодуй”. В него взеха участие над 250 състезатели от спортни клубове от 8 държави, а организаторите в лицето на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и домакините от СК “Golden Boys” осигуриха отлични условия за провеждането му.
Като чат от турнира бе проведена галавечер “Нощта на шампионите”, в рамките на която се изиграха и излъчиха на живо няколко двубоя тип “супер файт”. Част от файт картата бе и Иван Ангелов – професионален състезател и треньор на СК “UnderdogS”. Той участва в полупрофесионлаен двубой във формат “Лоу кик” при мъжете, категория до 75 кг, и записа убедителна победа с 3:0 съдийски гласа срещу съперник от СК “Авитохол” – Нови пазар. И през трите рунда Ангелов стоеше по-прибран, по-активен и нанасяше по-точни и резки попадения, което му донесе победата и шампионския пояс.
Той и секундантите му Денис Етемов и Лъчезар Личков коментираха, че са доволни от представянето си и че очакват предстоящи събития от спортния календар на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, в които да вземат участие и други състезатели на клуба.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново