Шампион на България тренира вратарите на горнооряховци

Публикувано на пт, 19 авг. 2016
179 четения

На Тодор Попов е поверена подготовката на вратарите в представителния отбор. Попов е продукт на горнооряховската футболна школа. За родния клуб е пазил в различни периоди в “А” и “Б” група. По-късно продължава кариерата си в “Черноморец”. Като треньор на вратарите работи с националния селекционер Ивайло Петев в “Лудогорец”, с който вдига шампионската титла и купата на България. Попов е част от екипа на Ангел Червенков, където асистенти са още Даниел Червенков и Милчо Сирмов. Попов е ангажиран персонално с подготовката на тримата вратари, картотекирани в първия отбор на “Локомотив”, Стефано Кунчев, Николай Банков и Ивайло Сайков.
“Щастлив съм да се върна след толкова години в родния “Локомотив”. Доволен съм от състоянието на вратарите. Имат огромен потенциал и качества. От тях зависи да го използват и да растат в професията. Ще дам 100 % от себе си, за да им помогна”, сподели Тодор Попов.
След като направи 2:2 с “Черно море”, днес горнооряховският тим има второ поредно домакинство (макар и символично) срещу другия лидер в елита “Дунав” (Русе). Мачът е на “Лаута” в Пловдив от 19:00 ч. и ще бъде предаван пряко по Диема тв.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново