Сашо Ангелов отрече за “Ботев” (Вр)

Публикувано на пт, 20 май 2016
427 четения

Бившият треньор на “Локо” (ГО) и “Етър” Сашо Ангелов отрече, че ще става старши треньор на “Ботев” (Враца). Вчера в медиите се появи информация, че е сред най-актуалните варианти за наставник на врачани и дори, че вече поема тима. Ангелов вече бе в “Ботев” (Вр) от 2009 г. и само за 2 сезона вкара отбора в “А” група след 21-годишно отсъствие. Специалистът защити репутацията си като треньор и в родния “Локомотив” (ГО), с който стигна до трето място във втория ешелон и два пъти игра 1/4-финал в турнира за купата на България. Най-впечатляващият успех на Ангелов през последната година бе отстраняването на родния доминант “Лудогорец” в турнира за националния трофей. Той бе освободен от поста тази пролет.
Очакванията за завръщането му в града под Околчица се засилиха след неговата поява на дербито с “Етър”, което “Ботев” (Вр) изгуби у дома и отстъпи лидерската си позиция в третия ешелон.
Сашо Ангелов обаче опроверга слуховете, че отново ще поеме “Ботев” (Враца). “Аз не знам нищо. На мен никой не ми се е обаждал, чета само по медиите”, коментира вчера Сашо Ангелов.
“Локомотив” приема в последното си домакинство “Созопол” в мач от 29-ия кръг на “Б” група. Срещата е в събота от 18:00 ч. “Железничарите” все още имат теоретичен шанс за второто място след загубата на “Поморие” в Симитли. Поморийци са с 6 т. повече и гостуват на “Ботев” (Гълъбово), а в последния кръг приемат точно “Локо” (ГО). За утрешния мач изтече наказанието на Мариян Иванов, но пък срещата пропуска заради натрупани картони Милен Желев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново