Пускат от днес билетите за мача на “Етър”

Публикувано на чт, 30 мар. 2017
242 четения

Стефан Неделчев игра за младежкия национален отбор.

Билетите за предстоящия мач на “Етър” срещу “Локомотив” (София) са в продажба от днес, съобщиха от ОП “Спортни имоти и прояви”. Великотърновци приемат столичните “железничари” в събота от 17:00 ч. на стадион “Ивайло”. Билетите ще се продават от тази сутрин в административната сграда на ОП “Спортни имоти и прояви” в Спортен комплекс “Ивайло”, която е разположена до мачтата на осветление откъм ПМГ “В. Друмев”.
Интересът към срещата е голям и за да се избегнат опашки пред касите в минутите преди мача, билетите могат да се закупят и днес, и утре от 8:30 до 17:00 ч. В събота касите от северната страна ще отворят в 16:00 часа.
За двубоя се очаква да пристигне организирана група от стотина привърженици на “Локомотив”. Те ще бъдат настанени в сектора за гостуваща публика и ще влизат от южната страна на стадиона.
Защитникът Михаил Минков пропуска предстоящия двубой. Той е наказан за един мач заради натрупани жълти картони. Днес ще стане ясно състоянието на Чавдар Ивайлов, който е получил растежение. Замененият принудително срещу “Поморие” опорен халф Йордан Апостолов вече започна тренировки, а утре ще стане ясно дали е напълно възстановен, за да вземе участие в мача.
Нападателят на “Етър” Стефан Неделчев игра 30 минути с националния екип в контролата на България U21. Възпитаниците на селекционера Антони Здравков гостуваха в Скопие на младежите на Македония до 23 години и отстъпиха с 1:0.
Както вече писахме, двама футболисти на “виолетовите” бяха извикани за лагера на националния отбор в столицата от 20 до 28 март – Чавдар Ивайлов и Стефан Неделчев. Чавдар обаче получи контузия и се прибра преждевременно във Велико Търново.
Контролата с Македония се игра на тренировъчен център “Петър Милошевски” в Скопие. Единственото попадение за селекцията на домакините, която бе съставена от по-големи футболисти – до 23 г., бе дело на Мариян Радески в 43-ата минута.
За България Александър Георгиев, Наско Милев, Преслав Петров и Серкан Юсеин пробваха да реализират, но не сполучиха, а 86-ата минута вратарят Николай Кръстев спаси дузпа, изпълнена от Петър Петковски.
Стефан Неделчев влезе в игра в 60-ата минута, като замени капитана Антонио Вутов. Пълен мач за националите изигра защитникът Венцислав Керчев, който в момента играе за “Локомотив” (ГО) като преотстъпен от “Лудогорец”.
Контролата бе първа за тима през 2017 г., като част от подготовката за евроквалификациите, които стартират през септември. България е в група 9 заедно с тимовете на Франция, Словения, Черна гора, Казахстан и Люксембург.
България U21: Николай Кръстев, Венцислав Керчев, Кристиян Димитров (72 Преслав Петров), Стойчо Атанасов (70 Олег Димитров), Мики Орачев, Георги Йомов (46 Мартин Костадинов), Янис Карабельов (72 Антонио Георгиев), Серкан Юсеин, Александър Георгиев, Антонио Вутов (60 Стефан Неделчев), Илия Димитров (46 Наско Милев)
Анатоли ПЕТРОВ, сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново