По 5 лв. са билетите за баскетболния финал

Публикувано на ср, 28 февр. 2018
78 четения

По 5 лв. струват билетите за финала за Купата на България по баскетбол за мъже, като от вчера те са в продажба. Както бе обявено след заседание на Управителния съвет на БФБаскетбол, новият носител на трофея ще бъде определен в ДКС “Васил Левски” във Велико Търново на 3 март. Мачът ще започне в 17:30 ч. и ще бъде излъчен и от БНТ, в него ще се противопоставят “Рилски спортист” и “Левски Лукойл”. Пропуските ще се продават в мрежата на ticketpro.bg, в бензиностанциите в страната и в Културно-информационния център на град Велико Търново. От вчера те са на разположение на феновете и на касите на ДКС “Васил Левски”.
Организаторите и домакините на финала направиха жест към малчуганите до 10-годишна възраст, които ще влизат безплатно в залата. Свободен вход ще бъде осигурен за всички организирани отбори от школите за подрастващи в страната, които пожелаят групово да посетят мача. Единственото условие за тях е децата да са облечени в екип (анцуг) на клуба си.
За втора поредна година победителят в турнира ще получи трофей уникат. Купата е изработена по поръчка в Професионална гимназия “Велизар Пеев” в Своге. Бронзовото бижу тежи цели 14 килограма. За загубилите финала е предвиден възпоменателен плакет.
В петък предстои пресконференция за финала с участието на президента на БФБаскетбол Георги Глушков, треньорите на двата тима финалисти и представители на домакините от Велико Търново.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново