По 15 лв. билетите за мача “Етър” – ЦСКА, благотворителна акция организират фенове

Публикувано на пн, 30 окт. 2023
534 четения

“Етър” приема ЦСКА в сряда от 17:00 ч. на стадион “Ивайло” в отложения от третия кръг мач на Първа лига. В деня на мача всички билети ще струват по 15 лв., а намаление за ученици и пенсионери – 8 лв. за билет, ще има само в предварителната продажба, обявиха от клуба.
Билетите за Сектор А за феновете на “Етър” ще бъдат пуснати в продажба днес от 16 до 19 ч. във фен магазина. Във вторник те ще се продават в същия часови пояс. Цената в тези два дни ще бъде 15 лв., а за ученици и пенсионери (за всички от 7 до 18 и над 65-годишна възраст) – 8 лв. В деня на мача (сряда) билетите ще се продават от 10 ч. във фен магазина, а касите от северната страна на стадион “Ивайло” за феновете на “Етър” и южните каси за привържениците на ЦСКА ще бъдат отворени от 14:30 ч. Цената на всички билети в сряда ще бъде по 15 лв.
Благотворителна акция за събиране на средства организират фенове на “Етър” по време на предстоящия мач срещу ЦСКА на 1 ноември. Тя е в помощ на 30-годишния Иван Тодоров, който се бори с лимфом на Ходжкин. Инициатор е Денислав Маринов от “Ултра Фронт Боляри” заедно с танцовия състав към читалището в Шемшево и други приятели. На мача “Етър” – ЦСКА ще бъдат поставени кутии за дарения – две на входовете от северната страна, две от южната страна и една във ВИП сектора. Дарените средства ще бъдат предоставени на Иван Тодоров в кампанията “ПоДари живот на Иван”.
“Назначена ми е химиотерапия – 12 вливания през две седмици, като първата я направих на 18 октомври. Семейството ми се мобилизира и успя да намери лични средства да покрие до момента разходите. Пиша ви с тежко сърце ,за да помоля за вашата помощ и подкрепа. Лечението на това заболяване е финансово непосилно за нас. Ако сте готови да се присъедините към битката за моето излекуване, всяка сума, която можете да дарите, ще бъде от сърце посрещната. Помогнете ми да продължа да се боря за своя живот.
Вярвам в силата на човечността и солидарността и зная, че с вашата подкрепа мога да преодолея това предизвикателство. Всеки лев, който дарите, ще бъде крачка към моето излекуване. Вярвам, че общността ни може да бъде източник на надежда и подкрепа в най-трудните моменти”, обяви Иван Тодоров.
Това е поредната благотворителна акция, която феновете реализират на стадион “Ивайло”. Винаги са били събирани средства за нуждаещите се хора. Надеждите са, че отново хората ще окажат своята подкрепа и ще помогнат на Иван Тодоров в тежката битка.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново