Първа пролетна победа за “Павликени”

Публикувано на вт, 11 апр. 2017
114 четения

Павликенчани взеха първа пролетна победа в Трета лига, като биха в Трявна с 2:1. В 17-ата минута домакините поведоха с 1:0, след като Йордан Иванов се възползва от недобре изчистена топка. Димитър Кушев изравни от дузпа в 34-ата минута, отсъдена за нарушение на тревненския вратар срещу Калоян Киров. Добра контри на гостите можеха да доведат до пълен обрат, но пробивите на Кушев и Димитров бяха спрени с нарушения около пеналта.
През втората част мачът стана двуостър. Три минути преди да изтече редовното време, Чешмеджиев намери Димитър Димитров и той вкара за 1:2.

Боби Борисов наказа “Академик”

“Бдин” победи “Академик” (Св) с 4:0, като най-интересното бе, че мачът бе дебютен за новия треньор на домакините Борислав Борисов, който дълги години води “студентите”. Александър Соколов откри в 7-ата минута от дузпа, отсъдена за игра с ръка. Лъчезар Георгиев покачи на 2:0 в 26-ата, а после свищовлии можеха да намалят, но ударът на Петър Петров по диагонала прати топката в гредата.
Цветан Цветанов след почивката с два гола се поздрави за Цветница. В 47-ата минута той преодоля трима бранители, преди да се разпише за 3:0, а в средата на втората част Янек Кирилов шутира и Цветанов отклони топката в мрежата за 4:0.
Останалите резултати: Кариана – Ювентус 7:0, Мизия (Кнежа) – Вихър (Славяново) 1:1, Севлиево – Първа атомна 3:0, Левски – Янтра 2:0, Партизан – Литекс 0:3.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново