Отзиви след мача “Етър” – ЦСКА

Публикувано на пн, 2 окт. 2017
242 четения

Станислав Генчев: “Не се съобразяваме с нито един отбор”

“Добър мач за нашия отбор срещу лидера. Два пъти изоставахме в резултата, но два пъти се върнахме. Благодаря на момчетата за непримиримия дух. От 19 август ЦСКА не е допускал гол, а ние му вкарахме два. В началото бяхме напрегнати, но нещата се успокоиха и поехме контрола над мача. Изключително съм щастлив! Тактическата дисциплина е най-важна и при негативния резултат не променихме начина си на игра, което бе много важно. Ние бяхме отборът, който повече желаеше точките. Имаме начин на игра, който следваме и не се съобразяваме с нито един отбор. Съдиите няма да коментирам, има си професори, които да го правят.”

Весела Лечева: “Етърци се бориха мъжки до края”

Куп интересни гости имаше по трибуните на стадион “Ивайло”. Сред тях бяха националният селекционер Петър Хубчев, вратарят на “Лудогорец” Владислав Стоянов, почетният гражданин на В. Търново, депутат и легенда в спортната стрелба Весела Лечева и много други. “Много добра атмосфера на стадиона по време на мача. Феновете и на двата отбора бяха на ниво. Искаха хубав мач и го получиха. За мен резултатът е добър за “Етър”, момчетата се бориха мъжки и издържаха до края. Пожелавам им в следващия мач срещу “Левски” една хубава победа”, сподели след мача Весела Лечева.

Александър Нанков:

“Много съм доволен, показахме, че имаме един от най-добрите отбори в България, независимо от всякакви други обстоятелства. Горд съм с момчетата и с треньора, благодаря им и се радвам, че успяхме след 4 г. ходене по аматьорски групи и Втора лига да създадем такава обстановка и емоция за града. Велико Търново го заслужава, виждате цялата обстановка и стадиона. Имаме един от най-добрите стадиони в България, за което благодаря на кмета Даниел Панов.
Единственото, от което съм огорчен и няма как да го скрия, е от слабото съдийство, което за пореден път опорочава мача. Вярвам в момчетата и целия отбор, така че в мачовете с “Левски” и “Лудогорец” на противниците няма да им е лесно.”

Христо Иванов:

“От самото начало вярвахме, че можем да измъкнем нещо. Трудно беше, но показахме, че имаме характер. Дори и срещу гранд като ЦСКА да се борим и да чакаме нашия момент. Огромни благодарности на публиката, която ни подкрепи и има голяма заслуга! Беше напечено в края на мача, други фактори спомогнаха за това, но не искам да ги коментирам. Спасих точката в края, но това ми е работата – понякога да спасявам.”
Александър Александров: “Отборът ни е добър. Можехме да сме и още по-напред, но съдиите ни отрязаха в мачовете с “Черно море” и “Берое”. Това са 4 точки, с които щяхме да сме в шестицата. Надявам се стадионът да е така пълен и срещу “Левски”. Искам да благодаря на феновете за подкрепата. Показваме характер и излизаме за победа във всеки мач. Надявам се срещу “Левски” и “Лудогорец” да вземем поне една победа.”
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново