Отлично представяне и поредна купа за “Етър” (2012)

Публикувано на пн, 24 авг. 2020
147 четения

Отборът на “Етър”, родени 2012 г., спечели по категоричен начин турнира Tryavna Champioship 2020. Тимът спечели общо 7 мача и завърши с голова разлика 49:6. Освен отборната купа, малките етърци обраха и индивидуалните награди в тази възраст: за най-добър вратар – Теодор Тодоров, и голмайстор на турнира Стефан Илиев.
Родените през 2011 г. също участваха в Трявна и записаха 3 победи и 2 загуби, като израстването в начина на игра на децата е много голямо.
Треньорите на двете възрасти Калоян Тодоров и Свилен Василев благодариха на родителите за подкрепата в ежедневната тренировъчна дейност, както и на директора на Спортното училище Снежина Михова и кмета на Шемшево Кирил Ангелски за предоставената база.
Все повечето успехи в най-ранна детска възраст на деца от “Етър” са благодарение на добрата съвместна работа с детските градини в града, която треньорите се надяват да продължи и през новата учебна година, въпреки усложнената здравна обстановка в страната. Вече има сформирана група на деца, родени 2013-2014 г., която тренира три пъти в седмицата на терените на Спортното училище.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново