ОФК “Павликени” започва подготовка на 27 януари, кметът влезе в управата

Публикувано на пт, 22 ян. 2016
343 четения

Двама нови членове бяха приети в управителния съвет на ОФК “Павликени”. Имената им бяха гласувани по време на Общото събрание през декември, а на 18 януари беше първото заседание, на което участваха. Новите членове на ръководството са кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов и бизнесменът Румен Рашков. От своите места в ръководния орган бяха освободени бившият заместник-кмет Харитон Харитонов и старши експертът по младежки и спортни дейности в Община Павликени Тихомир Трифонов.
Подготовката на ОФК “Павликени” за пролетния полусезон започва на 27 януари, съобщи старши треньорът Милен Петков. На заседанието на клубната управа бяха обсъдени графикът за тренировките, селекцията, контролните срещи и бюджетът на клуба. Мъжкият тим и петте детски отбора ще имат ежедневни тренировки на стадиона и в спортната зала. За първи път ще се използва и новопостроената хижа на градския стадион, където ще нощуват играчите, които не живеят постоянно в Павликени.
4 са уговорените до момента контролни срещи. Първата е на 7 февруари с “Янтра” в Габрово, след това предстоят мач със “Севлиево” и ответно домакинство на габровци. Последната проверка ще е с “Ювентус” (Малчика).
На заседанието бяха коментирани и целите за пролетта, като стремежът е да бъдат радвани хората в Павликени с добра игра, победи и колкото се може по-предно класиране. В момента тимът е на престижното 6-о място във “В” група. Играчите са си получили всичко дължимо, клубът няма финансови проблеми. През зимната пауза нито един футболист не е изявил желание да напусне тима. Милен Петков търси попълнения за два-три поста, на които иска да увеличи вътрешната конкуренция в тима.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново