Наско Джамбазов победи испанец в турнир по смесени бойни изкуства

Публикувано на пт, 1 авг. 2014
889 четения

Горнооряховският боец Атанас Джамбазов постигна нова победа в турнир по смесени бойни изкуства (ММА). Турнирът “Warrior Arena MAX FIGHT 32” се проведе на стадиона в Поморие.
Съперник на Джамбазов в кат.93 кг бе острието от школата на “Фабрицио Вердум Тийм” Марио Роудан. В подглавна среща от програмата горнооряховчанинът победи испанеца Роудан със събмишън в първия рунд и не остави съмнение в тоталното си превъзходство над съперника. През последните 18 месеца Джамбазов изигра два мача в американската промоция Bellator.
Както “Янтра ДНЕС” писа, той стана вторият българин с договор с една от най-големите ММА организации Белатор. Горнооряховският боец последва Благой Иванов – Багата, който също има контракт с американската организация. В Bellator Джамбазов загуби от Емануел Нютон (САЩ) и Егидижус Валавичиус от Литва. Докато беше в САЩ, един от най- добрите ни състезатели в полутежка категория се подготвяше в ММА школата “Syndicate”, където бе заедно с Рой Нелсън, Благой Иванов – Багата и треньора си Теодор Карастоянов.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново