Младите “железничари” с класическа загуба

Публикувано на ср, 4 май 2016
120 четения

Юношите на горнооряховския “Локомотив” допуснаха загуба с 0:3 в срещата с връстниците си от Разград в националната U19 група. Селектираният от цялата страна тим на гостите имаше превъзходство, въпреки че възпитаниците на Мирослав Гавазов се бориха здраво. В 7-ата минута излезлият от школата на “Етър” Томас Цвятков, сега капитан на лудогорци, разтърси напречната греда с удар от фаул. Последваха два пропуска на Мартин Кирилов, останал очи в очи с вратаря на локомотивци Емил Попов. Междувременно хубав пробив на Какамъков завърши с остро центриране, пресечено от стража на разградчани.
В 40-ата минута Томас Цвятков бе изведен сам срещу вратаря на домакините и откри резултата с техничен удар – 0:1. Втората част тръгна отлично за гостите, като Мартин Кирилов се откъсна отново и този път прехвърли Попов за 0:2. В 60-ата минута Кирилов получи нова възможност да стреля и направи 0:3.
До края на срещата Янек Кирилов пропусна да вкара почетно попадение за горнооряховчани, а Мехмед Мехмед да увеличи аванса на гостите.
Втори жълт и съответно червен картон си изпроси безсмислено Людмил Иванов от “Локо” (ГО) и ще пропусне следващите мачове.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново