Младите етърци получиха 4 гола в Севлиево

Публикувано на вт, 9 апр. 2024
55 четения

Дублиращият отбор на “Етър” претърпя загуба с 4:0 при гостуването в Севлиево от 22-рия кръг на Северозападната Трета лига.
“Виолетовите” започнаха добре, но пропуснаха да поведат в резултата. Още в 5-ата минута Калоян Ненчев остана сам срещу вратаря на домакините Христо Лалев, но не успя да открие резултата. В 25-ата минута пък Александър Иванов нацели гредата директно от пряк свободен удар. Междувременно и Георги Недков от тима на домакините прати топката в гредата.
Бързите пробиви на етърци доведоха до смяна на един от централните защитници на домакините, който рано “увисна” с жълт картон, а можеше да получи и втори за задържане на Йоан Маринов. В 32-та минута гостите допуснаха груба грешка, като при странично хвърляне в своя полза дълбоко в половината на “Севлиево” загубиха топката и получиха гол, дело на Стилян Спасов в 32-та минута.
Пет минути по-късно Добрин Петров бе изпуснат и покачи на 2:0. През втората част Георги Недков и Никола Арнаудов, довършиха гостите с попадения в 67-та и 85-ата минути. В подреждането севлиевци са четвърти на точка от третото място, а етърци – шести с 32 точки. В следващия кръг на 13 април “виолетовите” приемат “Павликени”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново