Мартин Дойчев: “Идвам в “Етър” с амбицията да влезем в “Б” група”

Публикувано на пт, 26 юни 2015
323 четения

Идвам в “Етър” с амбицията да се развивам като треньор и да влезем в “Б” група, заяви новият наставник на “виолетовите” Мартин Дойчев. 45-годишният специалист вчера бе обявен като старши треньор на етърци. Той е кадър на “Локо” (Сф), но идва от Севлиево, където работи вече 17 години и е бил футболист, треньор на децата в школата, директор на школата, помощник-треньор и старши треньор на представителния отбор.
“Получих предложение от Бончо Генчев и с готовност приех. Амбициите са “Етър” да играе водеща роля в първенството и да се борим за влизане в професионалния футбол. Искам да се развивам като треньор, за мен работата в клуб като “Етър” ще е трамплин в професията. Знаете, че във “Видима-Раковски” нещата не са, както бяха преди”, заяви Мартин Дойчев.
Треньорът уточни, че още се води на работа в севлиевския клуб и днес предприема стъпки за прекратяване на договора си. През зимата ръководството на “Видима-Раковски” разформирова мъжкия отбор поради липса на финансови средства и остави на щат само двама треньори, които да водят детските отбори. Единият от тях бе именно Мартин Дойчев.
“Етър” започва подготовка на 29 юни, а аз ще се присъединя точно седмица по-късно – на 6 юли, поясни Дойчев. Засега по-голямата вероятност е тимът да остане в Северозападната “В” група, но от ръководството уточниха, че са готови да играят и в “Б” група, ако БФС ги покани.
Промени в треньорския щаб не се предвиждат, досегашните помощници на Георги Василев остават на своите позиции.
Имам представа на сегашния отбор на “Етър”, футболистите съм ги гледал. Промени обаче със сигурност ще има, поясни Мартин Дойчев. Твърде възможно е да има напуснали играчи, стопроцентово ще има и нови попълнения. Играчите ще бъдат селектирани от Бончо Генчев и Мартин Дойчев, а преговорите за привличането им ще води новият спортно-технически директор на клуба Бончо Генчев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново