Луканов: “Разочаровани сме, че не бихме при този тотален контрол над мача”

Публикувано на чт, 15 сеп. 2022
130 четения

За пореден път имахме през първото полувреме положения, които за сетен път не можахме да отбележим. Доста сме разочаровани, защото имахме тотален контрол над мача, но не можахме да вземем трите точки и да се възползваме от проблемите на “Миньор”. Видяхте какво се случва при тях, което за мен не е уважително и искрено съжалявам за колегата Христо Янев.
Всеки мач пропускаме голове. Тренираме, опитваме, на тренировка се получава, на мач досега не – все минимални победи. Чакам наистина този мач, в който ще отбележим всичко, което създадем. Надявам се и мисля, че ще стане. Имаме хора – Живко, Дани, Крум излиза на стрелкови позиции, Янков… На този етап нещата не се случват, но хубавото е, че създаваме положения. Младенов влезе в последните минути, дори леко рискувахме, пускайки двама нападатели, вкарвайки Моран в средата да създаде динамика и да не се чувства липсата на Янков. Дани е готов, той имаше извадена ключица, още не е на сто процента, но до другия мач има време и ще преценим дали да е титуляр.
И на “Ивайло” който дойде, играе в схема 5-4-1 и се затваря. “Етър” явно е хубава хапка и всеки иска максималното срещу нас. Няма значение дали на свой, или на чужд терен. Тотален контрол имахме над мача, те имаха някои статични положения, но и с тях се справихме. Не знам дали е добре, че нямаме загуба, по-добре по една победа и загуба, отколкото два равни… Но от психологическа точка пък е добре, че не губим. Но нашата цел изисква друго, разочаровани сме, че не спечелихме този мач, въпреки тоталния контрол. Работим седмица за седмица, искаме влизането, имаме футболисти за тази цел, но – спокойствие и хладен разум трябва да има в отбора. Защото, когато нещата са на всяка цена, не е добре.”

loading...
Пътни строежи - Велико Търново