Краси Балъков към феновете: “Благодаря ви за подкрепата!”

Публикувано на пт, 15 февр. 2019
217 четения

Красимир Балъков излезе с обръщение към феновете, в което им благодари за подкрепата и призова всички великотърновци да идват на мачовете на “Етър”. “Благодаря ви най-сърдечно за хубавите думи и признанието към мен във вашето писмо. Винаги съм казвал, че футболът е социален феномен, защото преди всичко той е игра за феновете. Това, че вие ставате все повече и повече с всеки изминал мач, означава само едно – “Етър” върви в правилната посока.
Естествено, не винаги е възможно да се побеждава, но когато играчите се раздават докрай, когато всеки на терена и по трибуните дава всичко от себе си, тогава удовлетворението и успехите рано или късно винаги идват”, твърди Балъков.
“Етър” се превърна в отбор, с който всички се съобразяват. Освен здравата работа на футболистите и всички в клуба, не по-малка за успехите е ролята на феновете по-трибуните. Заедно ние сме силни и вървим напред. Затова, позволете ми преди старта на пролетните двубои да ви благодаря за това, че безрезервно поддържате отбора и подкрепяте мен и нашата работа като екип.
Благодаря Ви, че свързвате възраждането на “Етър” и като цяло на футбола във В. Търново с моето завръщане тук, но развитието на един клуб не трябва да зависи от една личност, а от съмишленици, които гледат в една посока и работят за една кауза. Сигурен съм, че направеното до момента ще бъде надградено, независимо дали от мен, или от моите колеги.
Искам да се обърна и към всички търновци: идвайте на мачовете на отбора. Водете на стадиона вашите приятели, съседи, децата си, защото футболната култура започва да се изгражда и възпитава още в най-малките фенове. Нека направим мачовете на “Етър” един празник на положителните емоции и радостта, която носи футболът!”, завърши Балъков.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново