Кметът на Горна Оряховица привика локомотивци да кажат защо играят слабо

Публикувано на пт, 21 авг. 2015
130 четения

Проблемите с недобрия старт на “Локомотив” (ГО) в началото на новото първенство бяха обсъждани на среща между кмета инж. Добромир Добрев и футболния отбор. Инициатор на разговора бе самият градоначалник, като присъстваха още председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов, треньорският щаб и всички футболисти.
“Предишния сезон имаше добри мачове, докато сега представянето никак не е на ниво, особено в домакинските срещи. Има и сериозен отлив на публика от трибуните”, констатира инж. Добромир Добрев и попита футболистите къде е причината за това, като ги призова да кажат какъв е проблемът и как може да бъде решен.
Този сезон локомотивци паднаха у дома от новака “Оборище”, а на чужд терен имат победа, равен и загуба, което им отрежда 11-ото място от 16 отбора в “Б” група. След последните два мача от клуба решиха да търсят причините в съдийството.
“Третото място миналия сезон бе максимум за нас. Проблем е недобрата база, на хубави стадиони при гостуванията играем по-успешно и затова резултатите навън са по-добри”, каза старши треньорът Сашо Ангелов.
Общината финансира клуба, а бизнесът също участва активно във формирането на бюджета, но за да има интерес от бизнеса, самото представяне на “Локомотив” трябва да е добро, заяви председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов.
Очаквам да поставите цел 1-4 място и отборът да си върне духа, който имаше през миналия сезон, заяви в края на срещата кметът инж. Добромир Добрев.
В събота от 18 ч. е второто домакинство, като “Локомотив” (ГО) приема адашите си от Мездра.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново