Кметът Даниел Панов бе почетен от УЕФА

Публикувано на пт, 22 май 2015
135 четения

Специален подарък от УЕФА получи кметът на Велико Търново Даниел Панов. В сряда в старата столица бяха реферите, ръководещи мачовете от Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години, което се провежда у нас. С тях бе и заместник-председателят на Съдийската комисия на УЕФА Марк Бата.
Известният рефер от близкото минало намери начин да благодари за подкрепата на Община В. Търново за развитието на българското съдийство, донасяйки на Даниел Панов марков часовник на УЕФА. По този начин Европейската футболна централа подчерта, че кметът на старата столица е единственият, сверил си часовника с изискванията ѝ.
През февруари тук при отлични условия се проведе семинарът на родните топрефери, а Даниел Панов отличи Марк Бата със Златна значка на Общината.
Тъй като в сряда кметът не бе във В. Търново, той получи подаръка си вчера от съдийския наблюдател на УЕФА Ичко Лозев. Бившият международен съдия подари на гостуващите арбитри по бутилка марково българско вино, което да им остане спомен от В. Търново.
Довечера Ичко Лозев ще бъде с Марк Бата в ложите на стадиона в бургаския квартал “Лазур”, където ще се играе финалът на еврошампионата между Франция и Германия. Той е единственият съдийски наблюдател от България, поканен на официалната вечеря с президента на УЕФА Мишел Платини в Бургас.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново