Клубът по водно спасяване “В. Търново” извоюва куп медали в Благоевград

Публикувано на пт, 19 апр. 2024
246 четения

Клубът по водно спасяване “Велико Търново” със съдействието на Областния съвет на БЧК – В. Търново, участва на турнира “Ичко войвода”. Това бе шестото издание на надпреварата в Благоевград. Включиха се 32 състезатели от клуба – от деца до ветерани.
Куп медали и купата за второ място в отборното класиране спечелиха великотърновци. Боян Яначков е със златен медал (той води тренировките и на най-малките, които се справиха отлично). С две златни отличия е Боян Иванов, Красен Кънчев е с по един златен и бронзов медал, Генчо Стоянов със златен, Мария Радева с два златни, Силвия Милкова със сребърен, Михаела Милушева с два сребърни, София Георгиева със сребро и бронз, Любомир Личев със сребро, Анита Иванова, Веселин Стефанов и Мирослава Губеркова с бронзови отличия.
В щафетите трите отбора на ветераните си разпределиха първо, второ и трето място. Комплексно (индивидуално) Красен Кънчев, Боян Иванов и Мария Радева са с първи места, а София Георгиева с второ. Състезателите, които не успяха да стигнат до медали, също допринесоха със спечелените точки за клуба.
На 11-12 май във Велико Търново предстои 22-рото издание на традиционния турнир “Любен Кантарджиев”, за което Клубът по водно спасяване “Велико Търново” вече се готви за участие.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново