Каменица Фен Купа във Велико Търново

Публикувано на вт, 5 юли 2022
450 четения

Здравей, Велико Търново!

Стартът на квалификациите на Каменица Фен Купа на 9-ти и 10-ти юли наближава!

През изминалия месец страната се превърна във футболно игрище. Благоевград, морските титани Варна и Бургас, а след това и София показаха, че по нищо не отстъпват на професионалните отбори.

Великите неща се случват на великите хора, затова очакваме всички футболни Великани от Велико Търново този уикенд!

В 17-тото издание на най-големия футболен турнир за аматьори в страната ще има професионална екипировка за всички отбори, достигнали осминафинал на квалификациите в старата столица.

Ще се борите ли за голямата награда? Предизвикваме ви, защото наистина си заслужава –  Националният шампион ще представя България  на Европейското по мини футбол през есента на 2022 в Унгария.

Тази година Каменица Фен Купа приветства и всички членове на семейството, защото освен страхотен футбол, турнирът ще предложи истинско забавление за малки и големи.

Подготвили сме разнообразни игри на терен за най-активните фенове и приятели, бордови игри за тези, които обичат спокойствието и сянката на чадъра, забавления и атракции за по-малките фенове, както и много интересни награди, предоставени от организаторите Каменица и партньорите.

Доведете и приятелите, нека споделят заедно с вас емоциите от този вдъхновяващ уикенд!

Велико Търново, Оле, оле, оле! Нека футболът бъде с вас.

⚽️Каменица връща футбола на феновете! ⚽️

?Наздраве за футболните моменти с приятели!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново