Калоян Чакъров стана треньор във “Видима”

Публикувано на вт, 12 февр. 2013
312 четения

Във “Видима-Раковски” ще продължи треньорската си кариера бившият треньор на вратарите и директор на ДЮШ на “Етър 1924” Калоян Чакъров. Той влиза в щаба на старши треньора Димитър Тодоров и ще бъде негов помощник и треньор на вратарите.
От началото на годината севлиевският тим има и нов спортно-технически директор – това е Христо Николов, който беше представен от президента на клуба Красимир Кръстев. До този момент в клуба не са имали такава длъжност. Със създаването й ръководството си поставя за цел да се подобри функционирането на клуба и управлението му във всички нива и всички дейности.
В мъжкия отбор старши треньорът Димитър Тодоров ще работи в екип с Калоян Чакъров и с Георги Стойчев, който ще бъде играещ помощник. Досегашният треньор на вратарите Иван Кънев има контузия и му предстои дълго лечение. Чакъров ще подпише договор в близките дни, но вече пое функциите си в съботната контрола на “Видима-Раковски”, спечелена с 1:0 срещу “Ботев” (Гълъбово).
Шест са засега новите играчи в тима – Максим Стойков от “Славия”, Стефан Крачунов от “Несебър”, Благомир Мастагарков от “Локо” (Пд), а преотстъпени са от “Литекс” вратарят Алекс Конов и нападателят Ангел Здравчев и от “Левски” – нападателят Доменик Аврамов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново