Изненади в турнира в ДКС, вторият и третият от 2017 г. отпаднаха

Публикувано на пт, 26 ян. 2018
263 четения

Ред изненади белязаха първите осминафинали в зимния турнир по футбол в ДКС “В. Левски”. Вторият и третият от миналото издание отпаднаха. “Табако трейд” бе елиминиран с дузпи със 7:5 от “Ресторанти Щастливеца”. Исмаил Мастънов и Борислав Иванов дадоха аванс от 2:0 за “Табако трейд” до почивката, но Али Кязимов с две попадения прати отбора си на дузпите. Там “Ресторанти Щастливеца” не сгрешиха нито веднъж и изненадващо, но заслужено са четвъртфиналисти.
“Яна-1” (Ресен) пък отпадна от “Епъл” (Джулюница), като също водеше с 2:0. Опитните Мариян Генов и Стефан Трайков дадоха преднина, но още до почивката Иван Гинов и Илиян Петров изравниха. Тук даже не се стигна и до дузпи, като в 34-ата минута Георги Иванов вкара безценния трети гол за “Епъл”.
“Янтра” (Драганово) изхвърли взелия три победи в групата си “Телепол” с 4:1. Два гола наниза Пламен Нотев, по един добавиха Иван Радоев и Иван Мариянов, а за съперника почетен гол след почивката вкара Стоян Здравков.
“Водстрой” обаче не допусна изненада и надви с 3:1 “Ветеран турист”. Любомир Борисов откри в 7-ата минута, Йордан Петев удвои след още 20 минути. Светослав Велчев успя да намали, но всичко се реши с трети гол на Валери Йорданов.
Вече са ясни две от четвъртфиналните двойки в понеделник: “Ресторанти Щастливеца” – “Водстрой” и “Янтра” (Драганово) – “Епъл” (Джулюница). Другите осминафинали се играха снощи.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново