И ветераните почнаха в турнира, “Лайтс” и “Водстрой” продължват

Публикувано на пн, 15 ян. 2018
219 четения

Четирите отбора от ветерани също стартираха в зимния турнир по футбол в ДКС “Васил Левски”. В първия мач “Мастър Пик” и “Старите приятели” завършиха 1:1. Символичните гости излязоха напред в резултата в 12-ата минута с попадение на Петър Андреев, а в 37-ата Игнат Радев възстанови равенството. Във втория мач “Амфора” победи с 1:0 “Ивайло” с гол на абсолютния рекордьор по мачове в елита за “Етър” Георги Георгиев.
Играха се и две срещи от втория кръг от другите групи. “Лайтс” би “Болярите” с класическото 3:0 – Пламен Костадинов разпечата вратата на съперника в 10-ата минута, а след половин час игра Емил Копаранов вдигна на 2:0. Свилен Василев довърши “Болярите” с трети гол в 35-ата минута. В четвъртия мач съставът на “Водстрой” също грабна победа с 3:0 над “Ив Комерс”. Двубоят бе много оспорван с възможности и пред двете врати. В 34-ата минута Ивайло Иванов даде аванс на “Водстрой”, а веднага след подновяването на играта Любомир Борисов го удвои. Третото попадение в края на двубоя вече бе без значение за крайния изход. Така два отбора от група “А” вече са сигурни участници в елиминационната фаза на зимния турнир. По двете победи на “Лайтс” и “Водстрой” им гарантират, че продължават напред. Кой ще е първи и кой втори ще разберем при директния им сблъсък, насрочен по програма за сряда 17 януари.
Петъчните мачове от програмата на турнира бяха отложени заради поклонението пред убития бизнесмен Петър Христов, което бе в ДКС “В. Левски”. Срещите бяха отложени за тази седмица, когато турнирът продължава. Първо са 4-те мача по програма, а след тях ще играят “Стима” – “Победа”. Двубоят “Ветеран турист” – “Епъл” ще бъде пети мач в петък, а останалите два отложени мача “Телепол” – “Friends” и “Ресен” – “Ужас” ще са в последния ден 22 януари, когато по програма имаше само две срещи.

Програмата днес:
17.00 “Янтра Др.” – “Табако Трейд”
18.00 “Илстрой” – “Билдинг къмпъни”
19.00 “Случаен превоз” – “Яна 1”
20.00 “Банка ДСК” – “Тера Трак”
21.00 “Стима” – “Победа”
Анатоли ПЕТРОВ
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново