HMI стана спонсор и на “Локомотив” (ГО)

Публикувано на пт, 11 Дек. 2020
321 четения

HMI стана спонсор и на горнооряховския “Локомотив”. Договорът за подкрепа бе подписан от един от съсобствениците на дружеството Виктор Азманов, който е съветник в горнооряховския Общински съвет.
“Само преди няколко дни HMI стана основен спонсор на “Етър” и оттогава отборът е във възход. Надявам се това да е добър знак и за нашия “Локомотив”. В момента много клубове с немалки успехи изпитват затруднения да завършат първенството в професионалните групи. “Локомотив” все пак оцелява. Нашият клуб има огромни традиции, това е единственият отбор, който не е претърпял никакви трансформации и е запазил автентичния си облик през годините. Радвам се, че успешна фирма като HMI оценява това и е готова да помогнат в този момент”, приветства споразумението за спонсорство председателят на ОбС Димитър Николов. Общинското ръководство няма да абдикира от грижата си за футбола, колкото и да са ни ограничени възможностите в момента, увери той.
С фланелка № 1 и надпис “Азманов” старши треньорът Георги Иванов приветства новия член на футболното семейство в Горна Оряховица. “Моята цел е всички да се обединим като едно семейство около каузата “Локомотив”. Щастлив съм, че и вие ставате един от нас”, каза Иванов.
“Няма нужда от много думи. В трудните моменти трябва да се помага. Когато е лесно, става популизъм. Аз съм общински съветник в Горна Оряховица, това е моят град, така че беше напълно естествено да подкрепя “Локомотив”, обясни решението си Виктор Азманов, дошъл на срещата с фланелка на “Локо”. Той обяви, че до края на първенството фирмата ще осигури и всички необходими дезинфекционни средства за клуба.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново