ХК “Раховец 2008” спечели “Мемориал Георги Божиков”

Публикувано на вт, 31 мар. 2015
471 четения

Момчетата на ХК “Раховец 2008” са носители на купата от турнира по хандбал “Мемориал Георги Божиков”, провел се в Горна Оряховица. Той се провежда в памет на талантливия национален състезател по хандбал Георги Божиков, който почина твърде млад. В състезанието премериха сили общо 5 отбора – два от “Раховец 2008”, два от “Опака” (Опака) и един от “Левски” (Левски).
В надпреварата се включиха момчета на възраст 11-12 г. Възпитаниците на треньорките Мариета Чолакова и мс Илияна Якова надиграха убедително съперниците си и се окичиха със златните медали навръх рождения ден на президента на клуба Пламен Панев. Среброто взеха играчите на “Левски”, а трети останаха отборите на “Опака”.
“Много съм доволен от хандбалистите ни, много добре се справиха. Този турнир е чудесна подготовка за сезон 2015/2016. По този начин момчетата ни се обиграват и свикват с турнирната обстановка. По-голям подарък от тази победа за рождения си ден не мога да получа”, сподели Пламен Панев.
Радвам се, че традицията не се прекъсва и турнирът се провежда всяка година. ХК “Раховец 2008” се превърна в една от най-добрите школи за подрастващи в България. Горна Оряховица ражда шампиони”, сподели Милен Божиков, баща на покойния Георги Божиков.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново