Хандбалистите на “Локо” (ГО) отстъпиха с 30:32 на “Пирин”

Публикувано на ср, 21 февр. 2018
83 четения

Хандбалистите на “Локомотив” (ГО) не успяха да се справят с последния в класирането до момента “Пирин” (Гоце Делчев) в домакинството си от 12-ия кръг на мъжката “А” група. “Железничарите” бяха догонващият тим в резултата през целия мач и въпреки че пасивът бе минимален, не можаха да обърнат развоя.
Гостите дръпнаха в началото и в 5-ата минута водеха с 0:3. Постепенно локомотивци вдигнаха оборотите и в 17-ата минута успяха да стигнат до равенство – 9:9. В края на полувремето неврокопчани отново отбелязаха три безответни гола и се оттеглиха на почивката с преднина 13:16.
През втората част домакините се опитаха да променят нещата, но опитните гости умело бранеха резултата, не позволиха обрат и се поздравиха с победата в края на мача 30:32. С победата си “Пирин” измести “Локо” (ГО) от шестото място в класирането. Горнооряховци са на седма позиция с 6 точки (от три победи и 9 загуби), а след тях са НСА също с 6 и “Осъм” (Ловеч) с 5 точки, но и двата тима имат мач по-малко.
“Локомотив”: Веселин Лазаров, Георги Маринов, Стефан Димитров, Васил Боев, Йордан Михнев, Радослав Йорданов, Любослав Димитров, Владислав Йоргов, Велимир Даскалов, Емилиян Синигеров, Петър Николов, Радослав Георгиев, Николай Генов, Ивелин Дачев, Тодор Калчев, Венцислав Георгиев.
Страницата подготви
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново