Хандбалистите на “Етър-64” биха “Раховец” и отстъпиха на “Левски”

Публикувано на вт, 20 февр. 2018
189 четения

Достойно представяне записаха хандбалистите от мъжкия отбор на “Етър-64” в третия турнир от първенството, провел се в ДКС “Васил Левски” във Велико Търново. Пет отбора участваха в надпреварата, като всеки изигра по два мача.
В първата си среща етърци срещнаха силния тим на “Левски” (гр. Левски), който доскоро бе част от елитната група. Великотърновци отстъпиха с 24:19, като до почивката резултатът бе 14:6 за гостите. Най-резултатен от “Етър-64” бе Красен Крайчев с 8 попадения.
“Левски” спечели и втория си мач, като би с 23:18 “Спартак” (Плевен). Две победи направи и “Локомотив” (ГО), който надви плевенчани с 21:19 и съгражданите си от “Раховец” с 22:9. Във втория си мач хандбалистите на “Етър-64” срещнаха младия отбор на “Раховец” (ГО) и още след първата част поведоха с 14:6, а до края стигнаха до убедителна победа с 28:10, което бе и най-резултатният успех от всички срещи в турнира.
“Има определено израстване в отбора. Резултатът срещу “Левски” е добър, доскоро те играеха в елита. Състезателите ни имат потенциал и занапред ще го разкриват още повече”, коментираха от треньорския щаб Даниела Коцева и Стефан Евтимов.
Последният четвърти турнир е на 14 април в Горна Оряховица, след който най-добрите продължават в следващата фаза.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново