Гранд мастер Чанг идва за семинар по хапкидо в Горна Оряховица

Публикувано на чт, 27 Ное. 2014
487 четения

Румен Димитров (вдясно) със сертификата от семинара в Румъния.

Президентът на “Хемус Таекуондо Център” Румен Димитров взе участие в семинар по хапкидо, проведен в затвора Поарта Алба, в близост до румънския град Констанца. Двудневният форум протече под ръководството на грандмастер Джан Хи Чанг. “Основните участници бяха гардове в местния затвор Поарта Алба. Програмата на семинара включваше 7-часови тренировки, по време на които изучавахме специфични техники за самозащита”, разказа Румен Димитров.
Румен Димитров, който е представител на ГМ Чанг и WHKF за България, получи сертификат за завършен курс по хапкидо за интервенция и благодарствено писмо от името на президента на IPA – Международната полицейска асоциация, клон Румъния, за проявен професионализъм по време на семинара и за подпомагане на провеждането му.
Президентът на “Хемус Таекуондо Център” разкри, че грандмастер Джанг е изявил желанието за провеждане семинар по хапкидо в България, който се предвижда на 17 и 18 януари 2015 година в зала “’Никола Петров” в Горна Оряховица. През следващата година се обмисля и провеждането на голям международен семинар в България с участието на страни членове на WHKF .
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново