Геша: “Напролет ще бъдем съвсем различен отбор”

Публикувано на ср, 16 Дек. 2020
254 четения

Напролет ще бъдем коренно различен отбор и отново ще радваме привържениците, заяви старши треньорът на “Локомотив” (ГО) Георги Иванов – Геша. “Надявам се дотогава и мерките да отпаднат и феновете отново да бъдат с нас, защото футболисти и фенове правят един клуб силен, добави наставникът.
Горнооряховските “железничари” вече са във ваканция и се събират отново на 7 януари. Подготовката ще започне първоначално на собствен терен, а се обмисля възможността след това да се организира лагер извън Горна Оряховица. “До Коледа имаме да получаваме по една заплата и не се съмнявам, че това задължение ще бъде изпълнено, като цяло клубът е точен към нас, особено на фона на цялата обстановка в страната и в спорта в частност”, коментира още Геша.
“Беше изключително тежък полусезон за “Локомотив”. Липсваха доста футболисти и нямаше вътрешна конкуренция. В един момент отборът загатна за възможностите си и направихме 6-7 мача без загуба. При някои от равенствата и съдиите лишиха отбора от победа. Но се видя, че с 10-11 футболисти не може да се играе дълго време на ниво. Дойдоха контузии, наказания. В последния мач завършихме с 6-7 юноши и то на съвсем крехка още възраст за професионалния футбол. Това са момчета с бъдеще, но все още не са готови за мъжкия футбол”, анализира първенството Георги Иванов.
“Локомотив” е в преговори с двама-трима футболисти, които да подсилят тима през пролетта. Единият вече е играл с “железничарите” и е харесван от местната футболна общност. “През тима са минали доста добри футболисти и ще тръгнем оттам да върнем някои. Надявам се и феновете да се върнат и да подкрепят момчетата, както са го правили преди. Убеден съм, че отборът има голям потенциал. Толкова млади футболисти няма дори в “Лудогорец-2”. Имаме стратегия за 2-3 години, през които да ги развием. След това “Локо” ще има стабилно ядро от местни играчи и с няколко добри попълнения отвън ще играе сериозна роля в първенството”, смята Геша.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново