ГЕРБ подари нови екипи на локомотивци

Публикувано на вт, 29 сеп. 2015
231 четения

Два нови екипа получиха футболистите на “Локомотив” в навечерието на домакинството си срещу “Верея” (Стара Загора). Екипировката е дарение от общинското ръководство на ПП ГЕРБ и беше осветена в църквата “Св. Трисветители”, преди да бъде раздадена на футболистите.
Подкрепата за футболния отбор и въобще за спорта беше основен приоритет за екипа ни през последните 4 години и е основен стълб в нашата предизборна програма. Новата екипировка е малък жест, надяваме се догодина да се поздравим с обновен стадион, което ще бъде наистина голямо постижение и голяма крачка в развитието на футбола в Горна Оряховица, каза кандидатът за кмет Добромир Добрев след освещаването на екипите в храма.
Екипите отново са на “Красико” и са решени в традиционните цветове – черно-бяло и черно-червено. За разлика от старите фланелки, тези са с по-добре открояващ се номер на гърба и с надпис Община Горна Оряховица на гърдите.
Новата екипировка донесе късмет на футболистите, които излязоха с нея за първи път срещу “Верея” в мача от 9-ия кръг на първенството и спечелиха с 1:0.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново