Георги Василев: “Проиграхме първото полувреме с прекалено спокойствие и самочувствие”

Публикувано на вт, 31 мар. 2015
136 четения

“Не съм и очаквал друго, освен труден мач. Отборите срещу нас играят много сериозно и самоотвержено. Първото полувреме просто го проиграхме с тази прекалено спокойна и с голямо самочувствие игра. След почивката на базата на резултата домакините имаха за цел да чистят топката колкото може по-далеч от вратата. Стигнаха ни силите само да изравним. Кой знае колко положения не сме имали. За да спечелиш мача, не трябва да губиш ценно време в излишно самочувствие. Това ни изигра и лоша шега – първи и единствен удар в нашата врата донесе гол.
Ако сме подценили “Левски”, значи не съм си свършил аз добре работата. Те играят предимно за себе си, но и за чужди интереси. И в днешния мач си пролича, че тази самоотверженост е плод на инжектиране от други отбори.
Борбата за първото място беше безнадеждна, казах го още с идването си. “Спартак” трябва да са много “глупави”, с 5 точки и при тези малко мачове да изпуснат предимството си, още повече, че и програмата им е лесна. Ще се борим за второто място.
Не е имало реакции от моя страна по съдията, според мен той свири отлично мача, на това ниво се справи отлично със задачата си.
С “Етър” имам договорка да помагам, докато мога. Въпрос е на близка и далечна перспектива какви цели можем да си поставим. С този състав ще завършим сезона, а доколко ще правим селекция, зависи от целите ни през следващото първенство. Аз съм ангажиран с “Етър” и не бих коментирал каквито и да е други предложения”, заяви след мача старши треньорът на етърци Георги Василев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново