Георги Василев срещу Димитър Пенев в “Сблъсък на титани” за юбилея на “Етър”

Публикувано на вт, 9 апр. 2024
270 четения

Двама от най-именитите треньори в историята на българския футбол – Георги Василев и Димитър Пенев, ще са начело на отборите в култовия мач между шампионския “Етър” и бронзовите медалисти от САЩ-94 по време на честването на 100-годишнината на “виолетовите”. Това съобщиха от ръководството на “Етър”.
“Всички сме в очакване на интригуващия мач между “Звездите на “Етър” и “Звездите на България”, който е основен акцент в програмата за честването на вековния юбилей на великотърновския клуб.
Шампионският тим на “Етър” се изправя на стадион “Ивайло” срещу националите от САЩ-94, извоювали най-големия успех в историята на родния футбол – четвъртото място в света.
Днес ви представяме стратезите – специалистите, които тогава водеха и сега ще предвождат двата тима. Среща си дават двама от най-титулуваните треньори в България – Димитър Пенев със своя асистент Красимир Борисов и Георги Василев със своя помощник Стоян Петров.
Те вече работят по селекциите си и в следващите дни ще бъдат обявени част от имената в техните отбори”, съобщиха от “Етър” и анонсираха, че в следващите дни ще има поредица от новини, свързани с честването на юбилея.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново