Георги Колев подписа с “Локомотив” (ГО), в събота е първата контрола с “Левски-2007”

Публикувано на ср, 17 ян. 2018
173 четения

Бившият футболист на “Етър” Георги Колев – Миглата е първото официално ново попълнение на горнооряховския “Локомотив”. През последния сезон офанзивният халф игра за третодивизионния “Добруджа”, като се утвърди като голмайстор на отбора си. Преминаването му в професионалния футбол е крачка напред в кариерата му. Георги Колев вече се включи в първата тренировка на “железничарите” от подготовката.
Почти сигурно ново попълнение е и 20-годишният защитник Мариян Димитров. Той е бивш юношески национал и Александър Димитров е работил с него. Юноша е на “Черноморец”, но сега идва от “Царско село”. Останалите играчи са на проби, като сред тях са бившият нападател на ЦСКА Орлин Орлинов и вратарят Евгени Александров от “Монтана”.
Шест контроли планира треньорският щаб по време на подготовката. Първата е още тази събота, 20 януари, от 11 ч. срещу третодивизионния “Левски-2007” (г. Левски). Тя ще се играе в Царева ливада. На 27 януари горнооряховци ще срещнат “Ботев” Гълъбово, преговарят и с “Литекс”. Отборът има желание да срещне и някой тим от Първа лига, но те отдавна са планирали подготовката си, а и почти всички се готвят в чужбина.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново