Георги Кабаков свири “Ботев” (Вр) – “Етър”

Публикувано на пт, 19 апр. 2024
85 четения

Най-добрият български рефер – международният съдия Георги Кабаков, получи назначение за дербито в дъното на Първа лига между “Ботев” (Враца) и “Етър”. Мачът е днес от 17:30 ч. във Враца. Асистенти на Кабаков са Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а четвърти съдия е Кристиян Колев. За ВАР-а ще отговаря Ивайло Стоянов с асистент Георги Иванов, а съдийски наблюдател е Николай Ангелов.
“Етър” се размина без наказания след последното домакинство и няма санкционирани футболисти. Съперникът “Крумовград” бе глобен с 1000 лв. “за неспазване екипировката съгласно регламента на БФС, на основание чл. 37, ал. 1, т. 18 от ДП /2023/2024/”. В игра срещу “Ботев” се завръщат Георги Александров и Кольо Станев, чиито наказания изтекоха. Под въпрос е единствено опитният Крум Стоянов.
“Очаквам сериозен мач с “Ботев” (Враца), за тях ще е решаващ, но ние отиваме да се противопоставим и ще се опитаме да играем футбол. Ще продължа да давам шанс на младите футболисти, но ще играят само тези, които показват добра игра в своята възраст. Който заслужи – ще играе, трябва да даваме повече възможност на младите момчета. До последно ще се борим и ще се опитваме”, коментира старши треньорът Светослав Петров.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново