Г. Василев: “Всеки мач трябва да е като финал”

Публикувано на пт, 2 Дек. 2016
170 четения

Етърци приемат в неделя от 14:00 ч. “Банско”

Старши треньорът на “Етър” Георги Василев похвали отбора си след убедителната победа с 6:0 над “Несебър” в сряда. “Много съм доволен от това, че успяхме да създадем положения и да ги реализираме. “Етър” игра компактно и доста организирано, интересно. Противникът действаше доста открито и даде доста възможности да направим това, в което ни е силата – атаката. След 3:0 всеки отбор губи ентусиазъм и желание за игра и ние се възползвахме от това.
По повод на днешните информации, че си тръгвам – търсете кой го е казал, че аз си тръгвам от “Етър”. Аз съм дошъл във Велико Търново не да си тръгвам, а да се установя в този град. Аз търся отговор на този въпрос кой е дал информациите, че си тръгвам. По всяка вероятност не всички се радват, когато “Етър” печели”, заяви Георги Василев.
Наставникът на “Несебър” Николай Русев отдаде дължимото на “виолетовите”. “След такъв резултат какъв коментар да направя… Играхме срещу един добър отбор. В началото нашият отбор стоеше добре, но тази катастрофална загуба се дължи на детински грешки в нашата защита. След принудителното излизане на Цонков и Димов вкарахме млади момчета. Индивидуални грешки доведоха до този катастрофален резултат. Поздравявам отбора на “Етър”, заслужно спечели! Неприятно е, но трябва да забравим тази загуба и в оставащите два кръга да се представим по-добре”, коментира Джангъра.
След изиграването на всички мачове от есенния полусезон “виолетовите” завършиха първи в класирането, но предстои да се изиграят и два кръга от втория дял на първенството. Така “Етър” има второ поредно домакинство тази седмица – в неделя от 14:00 ч. отново на стадион “Ивайло” приема “Банско”. Георги Василев предупреди, че мачът ще е по-труден от този срещу “Несебър”.
“Етър” има много малко време, в което да се отърси и да се зарадва на този успех, защото в неделя ни чака също сериозен мач. Един отбор, който иска да стои на върха, не може да каже: този мач ще го изиграем, а другият ще го проспим. Всеки мач трябва да е като финал. Сто процента съм сигурен, че мачът с “Банско” ще е по-труден, защото “Несебър” игра футбол и ние също ги бихме с футбол. “Банско” ще търсят друг начин за противодействие”, коментира Георги Василев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново