Футболният тим на “Алекс ОК” приема в Шемшево “Видима-Раковски”

Публикувано на чт, 7 Мар. 2013
207 четения

Лидерът в “Б” регионалната група от Шемшево получи нови анцузи и топки, съобщи кметът на селото Кирил Ангелски. Подготвени са и три екипа за пролетния полусезон, а в съблекалните са монтирани гардероби. В момента се разширяват размерите на игрището в селото, което трябва да достигне оптималните размери 100х50 метра.
Спонсорът на тима Александър Нанков е осигурил за всички футболисти карти за безплатно пътуване по неговите линии не само във В. Търново, но и в страната.
Отборът изигра и първата си контрола от подготовката, като гостува в плевенското с. Градище на местния тим и отстъпи с 3:1. Георги Марчев откри за “алексите” след центриране от фаул, но индивидуална грешка позволи на домакините да изравнят. След почивката имаше много смени, гостите пуснаха два гола, но направиха много пропуски, а двата отбора 6 пъти нацелиха гредите.
На 10 март “Алекс ОК” гостува на “Ботев” (Дебелец), на 13-и – на “Лозен” (Сухиндол), на 16-и – в Самоводене, а най-любопитната контрола е на 20 март в Шемшево, когато приема втородивизионния “Видима-Раковски”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново