Финал “Браво” – “Тотитранс” в Павликени

Публикувано на ср, 5 февр. 2014
175 четения

Съставите на “Браво” и “Тотитранс” ще определят победителя в общинския зимен турнир по футбол в Павликени. Финалният мач е днес от 18:30 ч. в спортната зала в града.
Преди това от 17:30 ч. е мачът за 3-4 място, който противопоставя отборите на “Червен динамит” и СОУ “Бачо Киро”. Освен красива купа първенецът ще вземе и отборна премия от 250 лева, предвидени са и много други награди.
В първия полуфинал “Браво” отнесе отбора на СОУ “Б. Киро” с 8:0. Нападателят на ОФК “Павликени” Иван Златков се развихри и отбеляза цели пет гола, по един добавиха Стилиян Ванев, Йордан Йорданов и Стефан Гинчев.
Далеч по-оспорван бе другият полуфинал, противопоставил “Тотитранс” и “Червен динамит”. В редовното време двубоят завърши 3:3. Последваха удари от бялата точка за определяне на краен победител, при които по-точни бяха изпълнителите на “Тотитранс” и тимът спечели с общ резултат 5:4. В редовното време за “Тотитранс” точни бяха Владимир Дечев и Красен Трифонов (два гола). За “Червен динамит” вкараха Евгени Иванов, Милен Петков, а Захари Захариев изравни и докара нещата до дузпи, където неговият отбор спечели.
А. АТАНАСОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново