Ездачите от “Калоян-92” с призови класирания

Публикувано на пт, 23 сеп. 2022
130 четения

Призови класирания на поредица от първенства и турнири записаха ездачите на великотърновския клуб “Калоян-92”. В конната база в село Житница се проведе държавно първенство по прескачане на препятствия за деца – пони ездачи, юноши до 18 г. и млади ездачи.
Конната база в Арбанаси участва с 6 понита и 3 коня при децата. Понитата бяха разделени в две групи. В група А препятствията са с 10 см по-високи от тези в група Б. Елена Касакова с Леонардо в крайното класиране се подреди пета. При децата София Петрова с Еди Кийп Кул постигна четири чисти паркура и заслужено крайно трето място. След това София Петрова участва на Балканиадата в Румъния по прескачане на препятствия, където зае осмо място.
Следващият старт на “Калоян-92” бе шампионатът по всестранна езда за деца и пони ездачи. В надпреварата с понита Елена Касакова с Марая стана държавен шампион, Елена Касакова с Леонардо зае второ място, а Павла Данева с Цезар трето. При децата София Петрова с Ева е на второ място, а Павла Данева с Калифорния на трето. В конната база в село Царацово се проведе финалът на Балканската лига по обездка, където Елена Касакова с Алегра се класира трета и покри квалификация за участие на Балканиадата в Румъния. Там Елена в крайното класиране завърши на пето място.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново