Етърци играят с “Ювентус” (Малчика)

Публикувано на пт, 17 окт. 2014
182 четения

В поредния десети кръг на Северозападната “В” група съставът на “Етър” приема новака “Ювентус” (Малчика). Мачът е в неделя, 19 октомври, от 16:00 ч. Както вече “Янтра ДНЕС” писа, оставащите домакинства на “виолетовите” от есенния полусезон няма да се играят на стадион “Ангел Кънчев” в Трявна, а в Дебелец. Местният стадион “Христо Ботев” бе подготвен за неделната среща, като теренът бе наторен, поливан и преди мача ще бъде окосен.
Макар и с не толкова добро качество като в Трявна, стадионът в Дебелец е далеч по-близо до Велико Търново и от клуба направиха това преместване заради публиката, която да може да наблюдава мачовете на “Етър” и да оказва своята подкрепа.
Наказание от още два мача има да изтърпява нападателят Тодор Колев, който вече пропусна и дербито в Плевен. В състава обаче се завръща вратарят Венцислав Димитров, чиято санкция изтече.
Другите два отбора от областта излизат в дерби помежду си. В Свищов местният “Академик” приема ОФК “Павликени”, като гостите сериозно подобриха играта си напоследък и това прави мача интригуващ.
Лидерът “Спартак” (Плевен) гостува в Червен бряг на “Партизан”, а вторият в класирането “Видима-Раковски” има тежко гостуване на “Левски-2007”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново