Етърки загубиха от НСА с 4:1 в контрола

Публикувано на ср, 21 февр. 2018
168 четения

Женският футболен тим на “Етър” отстъпи с 4:1 на НСА в контролна среща. “Виолетовите”, които са трети в класирането на “А” групата, гостуваха в София на водача, който е с 10 победи от 10 мача. НСА и “Етър” отново ще се срещнат на 11 март още в първия кръг на пролетния полусезон.
Първото полувреме бе равностойно. Домакините поведоха след един далечен удар, но малко по-късно след атака на “болярките” последва центриране към Мирела Моева, която изравни – 1:1. До почивката Лора Петрова пропусна сама срещу вратата, а от фаул столичанки вкараха втори гол. “През втората част след една наша грешка ни вкараха трети гол, Лора Петрова отново пропусна положение, изпълнихме доста корнери, накрая с глава ни вкараха още един. Но аз съм доволен от показаното в проверката. Бяхме без три болни момичета, а домакините имат над 20 състезателки, направиха много смени. Представихме се на ниво. Подарихме и купа на един от нашите спонсори Любомир Пашов”, разказа треньорът на “Етър” Валентин Витанов.
Днес етърки заминават на десетдневен подготвителен лагер в Полша, където ще гостуват на местния “Медик” (Конин). Великотърновки ще изиграят и два мача – на 26 февруари и 1 март срещу първия отбор на “Медик” и срещу девойките на клуба. В почивния ден 28 февруари е предвидена разходка и до Германия, а отборът се завръща у нас на 3 март.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново