Efirbet – виртуалните спортове ще вземат все по-голяма роля сред играчите

Публикувано на чт, 23 апр. 2020
127 четения

Липсата на спорт се отразява все по-често върху запалянковците. С резките промени в спортния свят и фактът, че в момента се пускат само стари дербита, мнозина изпитват добре познатата абстиненция. И докато мнозина се чудят кога и как ще приключи спортния сезон и по какъв регламент, огромна част от феновете ориентираха своето внимание към виртуалните спортни дисциплини. Какво е това?

Виртуалните спортове са симулации на реални дисциплини и в този момент са единственият източник на забавление. Като добавим и факта, че с всеки изминат ден се подобряват значително и се добавят нови функционалности, скоро ще започнат да се конкурират с реалните си противници. Идеята зад тази иновация е да се използват дигиталните технологии за създаването на почти реални дербита.

Създателите са се постарали да елиминират някои досадни качества от истинския спорт и ни освобождават от коментарното студио, както и пристрастния коментатор по време на срещата. Вместо това ни предлагат няколко минути красив футбол, в лицето на най-добрите моменти от спортната среща и всичко това с помощта на добра графика. За развоя ѝ  отговаря специално разработен алгоритъм с особени познания във футбола. С негова помощ е възможно да станем свидетели на сериозни трусове във виртуалната лига, както и на впечатляващи обрати.

Всеки дигитален футболист играе за победа, а съдията винаги е категоричен с фаловете, свиренето на добре познатата засада е хирургически точно и елиминира всички грешки, на които сме ставали свидетели през годините. В платформата на Winbet можем да открием богат набор от виртуални спортни дисциплини. Букмейкърът е разделил секцията на две подкатегории и разликата там е, че в едната ще се насладим на по-добра графика. Потребителите, които искат да спестят малко мобилни данни – въпреки факта, че стриймването е олекотено достатъчно – могат да използват другата графа. Сред спортните предложения ще откриете автомобилни състезания, футбол, тенис, надбягване с коне и хрътки, както и много приятна симулация на тенис на маса.

Запалянковците могат да бъдат приятно изненадани от детайлите на всеки спорт. Чуват се виковете на публиката, съдийската свирка, ритането на топката, някои симулации имат коментар, играчите имат адекватно поведение.

В тенис мачовете звучат познатите удари на топката, ще наблюдавате колко отдадени са виртуалните наследници на Джокович и Надал и може спокойно да прекарате един ден в гледането на спорт, при това без да се налага да чакате по седмица за спортно събитие. И най-важното е, че всеки играч/отбор има специално поведение и разполага с определена система. Много бързо ще станете свидетели на тики-така, индивидуални атаки и още много други малки детайли, които се крият в общата картина.

И когато решите, че познавате много добре виртуалните футболни дербита, имате всички шансове да започнете да печелите, особено след като всеки отбор се различава по стил. Имайки предвид високото внимание към тези дисциплини, много скоро ще станем свидетели на все повече симулации. Подозираме, че към тях ще се добавят и бойни спортове, с което всички нужди ще бъдат покрити.

И най-важното е, че играчите по цял свят започнаха да оценяват значително тази спортна алтернатива. Никъде другаде няма да откриете възможността да изгледате няколко мача за 10-20 минути, а да не говорим как се съкращава тенис турнира, който обикновено отнема 1-2 седмици пред екрана. Виртуалният спорт е най-чистата форма на забавление, в която няма да откриете политика или други негативни черти, които често нарушават баланса в реалния спортен свят. И най-важното е, че запалянковците по света оценяват тази опция.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново