ДЮШ на “Етър” подновява занятия на 4 август

Публикувано на ср, 16 юли 2014
179 четения

На 4 август подновява официално тренировките си Детско-юношеската школа на “Етър”, съобщи нейният директор Никола Велков. Занимания има и в момента, но от началото на идния месец в тренировъчен режим влизат всички момчета.
Промени в треньорския екип няма – юношите старша възраст ще продължат да бъдат водени от Борислав Евтимов, който е и помощник-треньор в мъжкия отбор. Емил Георгиев ще работи с младшата възраст, а Георги Георгиев – с децата. При подготвителните групи 6 и 7 клас остават при Марин Стефанов, 4 и 5 клас при Николай Катъров, а с най-малките ще работят Стефан Ангелов и Стефан Николов.
Не е спирала и поддръжката на на тренировъчните терени в Леденик и Шемшево. С нетърпение се очаква новият маломерен футболен терен в Шемшево. Вече са монтирани оградата и пилоните за осветлението, кладенецът за вода е готов и тревата се полива редовно. Предстои поставянето на оградата и се чака с косенето тревата да се сгъсти. Ако всичко е нормално, наесен теренът в Шемшево ще се ползва за Футбол 7 и Футбол 9.
За школата са осигурени исканите от треньорите нови 80 топки, потници, конуси, шапки и други аксесоари, информира Стефан Атанасов. 25 топки “Селект” са закупени и за мъжкия отбор.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново