“Академик” (Св) завърши наравно 4:4 с румънци

Публикувано на вт, 15 юли 2014
183 четения

Наравно 4:4 завърши свищовският “Академик” в първата си контрола от подготовката. Изпадналите във “В” група “студенти” срещнаха “Победа” от гр. Стар Брашов.
17 футболисти водят подготовка в “Академик” от средата на миналата седмица, съобщи изпълнителният директор на клуба Анатоли Дончев. В групата са включени и юношите Ивайло Илиев и Кристиян Любомиров, а селекцията е отворен процес. Подготовката се води в Свищов в базата на Стопанска академия “Д. А. Ценов”, в която са осигурени необходимите условия за тренировки и възстановяване.
Контролата срещу румънския “Победа” стана факт, след като комшиите гостуваха за турнир в с. Ореш, но се съгласиха да срещнат и свищовския отбор. “Академик” започна по-напористо и поведе в резултата с 2:0. Последва обаче пълен обрат за гостите, но към края на мача нов щурм на “студентите” доведе резултата до крайното 4:4.
С два гола се отличи ветеранът Десислав Русев, а по един добавиха Тодор Тодоров и Иво Михайлов. В сряда “Академик” трябваше да играе с “Дунав” (Русе), но тази проверка отпада, тъй като “студентите” са в начален етап на подготовка. Следващата им проверка ще бъде в събота със “Спартак” (Плевен), а са договорени още мачове и с “Бенковски” (Бяла) и “Видима Раковски” (Севлиево).
А. АТАНАСОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново