Достойно представяне на “Боляри-2009” на държавното по модерен петобой до 17 г.

Публикувано на пт, 14 май 2021
126 четения

За първи път състезатели от СК “Боляри 2009” участваха на държавното първенство по модерен петобой под 17 години. В тази възрастова група освен плуване и бягане е включена и стрелба с лазерен пистолет. Плуването е на 200 м св. стил, а бягането 3х800 м е комбинирано със стрелбата.
Отборът беше представен от трима състезатели, които след плувната дисциплина бяха на второ място, но недостатъчната им подготовка по стрелба не им позволи да заемат по предно класиране. Благодарение на отличното им бягане те заеха призовото пето място от 12 отбора.
“В плувната дисциплина Любомир Личев бе над всички и финишира с време 2,06,34, което е негово най-добро постижение. В крайното класиране Любчо е на девето място от 44-ма участници. Отлично представяне направи и Йордан Цветанов – държавен шампион в по-малката възрастова група. Той финишира също с лично постижение на 200 м св. стил, направи силна комбинирана дисциплина, като в крайното класиране зае 11-о място. Иван Димитров, третият ни участник, даде всичко от себе си, което му позволи да заеме 33-ото място”, съобщи доц. Цветанка Дилова-Нейкова.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново