Даниел Младенов: “Очаквам с “Етър” да вървим нагоре”

Публикувано на ср, 3 ян. 2018
186 четения

Нападателят Даниел Младенов е първото ново име от зимната селекция на “Етър”. Бившият играч на “Пирин” (Благоевград) подписа договор за година и половина с “виолетовите”.
Роден е на 25 май 1987 г. в Кюстендил, играе като крило. Започва във “Велбъжд”, после е играл в “Марек”, “Пирин”, две години е в “Левски” (от 2010 до 2012), където има 45 мача и 7 гола. Кариерата му продължава в “Черноморец”, “Монтана”, “Черно море”, отново “Марек”, гръцкия “Трикала”, “Оборище”, “Септември” (Симитли) и отново “Пирин”.
В началото на сезона той влезе в конфликт с Милен Радуканов, след което треньорът обяви, че футболистът повече няма място в “Пирин”, а поводът за дрязгата между двамата бе оставянето на Младенов на резервната скамейка в един от мачовете в Първа лига. На 22 декември играчът разтрогна с “Пирин”.
“Обадиха ми се от “Етър”, разбрахме се веднага. Надявам се всичко да е нормално и да бъда от полза на отбора. Причина да напусна Благоевград е треньорът Радуканов, знае се, че с него имахме конфликт и решихме, че двете страни трябва да се разделим. В “Левски” бях две години, беше хубав период, вкарах голове, бяха добър отбор и най-добрите ми спомени от кариерата са именно оттам.
Играя като нападател, навсякъде отпред. Ще направим здрава подготовка, но и в момента съм добре, така че няма проблеми с формата ми.
Имам поглед върху “Етър”, знам за какво става въпрос. Има поне 4-5 футболисти, с които сме играли заедно. Очаквам да се преборим за оставане в групата и догодина да вървим нагоре”, заяви Младенов.
А. ПЕТРОВ
сн. авторът

loading...
Пътни строежи - Велико Търново