Дани Младенов: “Етър” има най-добрите футболисти във Втора лига

Публикувано на пн, 3 апр. 2023
209 четения

“От самото начало на мача стояхме доста по-добре във всички фази на играта, създадохме доста положения. През първото полувреме ни липсваше само последният пас, точното подаване. Успяхме да отбележим гол и поведохме, а след това стана по-лесно да затворим мача.
Всички отбори, които идват във Велико Търново, се затварят и не е толкова лесно да се атакува през центъра. В тази група е много важно във фаза защита да се играе добре, да не се допуска гол. Вторият полусезон ни е доста по-добър, отбраната и целият отбор се защитаваме добре и поздравления за всички, че запазваме вратата си суха. Получих лека травма в бедрото, мисля, че е разтежение. Най-вероятно седмица или десет дни и всичко ще отмине.
Доста труден мач се очертава с “Янтра”. В последните мачове губят и резултатите им не са добри. Ще искат в дербито да покажат всичко най-добро срещу нас. Неведнъж съм казвал, че “Етър” има най-добрите футболисти в тази група. Всеки отбор срещу нас се хвърля на 150 %. Ние, така или иначе, лесен мач няма да имаме и трябва да се подготвим и да спечелим”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново