Буря и проливен дъжд провалиха мача с “Йени Диарбакърспор”

Публикувано на пн, 21 ян. 2013
143 четения

Ден преди мача с “Баку” етърци трябваше да играят контрола и с третодивизионния “Йени Диарбакърспор”, когото през септември биха с 4:1 на негов терен. Турският тим също в момента е на подготовка в Белек.
Проливни дъждове и буря обаче провалиха втората контрола на “Етър”, който в първия си мач би с 5:0 “Муратпаша”. “Имаше буря, времето беше много лошо и решихме да не играем мача, за да не стане някоя непредвидена контузия. Вместо това играчите имаха занимания във фитнеса”, съобщи членът на клубната управа Радин Хаджиев. Следващата трета контрола на етърци е в четвъртък срещу 20-кратния шампион на Унгария “ДожаУйпещ”, който в момента е десети в своето първенство. В събота, 26 януари, пък “Етър” играе със седмия в шампионата на Азербайджан “Азал” (Баку).
Досегашният защитник на “болярите” Костадин Гаджалов пък премина в “Хасково”. Юношата на “Ботев” (Пд) ще подсили отбранителния вал на втория в Югоизточната “В” група. Гаджалов изигра за “виолетовите” 9 мача през есенния полусезон, а на 15 декември бе освободен от ръководството.
“Имах няколко възможности, но се спрях на “Хасково”. Предложиха ми най-добрите условия”, сподели Костадин Гаджалов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново