Бивш етърец призовава феновете на “Витоша” срещу “виолетовите”

Публикувано на ср, 19 юли 2017
157 четения

Капитанът на “Витоша” (Бистрица) Четин Садула призова феновете на тима да го подкрепят на Националния стадион “В. Левски” срещу “Етър” този петък. Садула и компания приемат “виолетовите”, с които водиха здрави битки в миналогодишния шампионат на Втора лига. Четин Садула е бивш футболист на “виолетовите”, като игра за тима през есента на 2012 г. в “А” група под ръководството на Цанко Цветанов.
Мачът “Витоша” – “Етър” е на 21 юли и стартира в 21:00 часа. Билетите за двубоя ще бъдат на цена от 5 лева и ще бъдат налични в мрежата на Ticketpro и на касите пред “Васил Левски”.
“Аз съм Четин Садула, капитан на “Витоша” (Бистрица)! Каня те този петък от 21 ч. на Националния стадион “Васил Левски” да подкрепиш мен и моите съотборници в историческия ни първи домакински двубой в елита на България срещу “Етър”.
Ела на стадиона, стани част от нашето семейство!”, призова техничарят пред клубния сайт на отбора.
В “Етър” нямат намерение да залагат на гръмки изявления преди първото си гостуване този сезон в елита. “Болярите” обаче се надяват да вземат първите си точки този сезон в групата на майсторите именно от гостуването в столицата. В строя се завръщат двама основни футболисти – Иван Стоянов и Йордан Апостолов, които пропуснаха поради наказания от миналия сезон първия мач с “Локомотив” (Пловдив). Така групата на “виолетовите”, която води тренировки, е в пълния си състав от 23 футболисти.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново